2015-01-08 16:33:16• hírek • Szatmár.ro

Házaspárok közös kalandja

Játékra, próbákra hívja a Házasság hete kalandtúrája idén is a házaspárokat.

A Szatmári Római Katolikus Püspökség család munkacsoportja és a Házas Hétvége Mozgalom helyi közössége idén is csatlakozik a számos országban kibontakozó Házasság hetéhez. Ennek keretében megrendezik a tavaly már sikert aratott házas kalandtúrát, melyre vállalkozó szellemű házaspárokat várnak. Ők csaknem egy hónapon keresztül, január 15. és február 13-a között különböző "próbákat" kell, hogy kiálljanak, olykor játékos feladatokat kell teljesítsenek. Mindegyik kapcsolódik a házasság, a házas élet szépségeihez, örömeihez de megvalósításuk olykor bátorságot, és mindig szeretetet igényel.

A kalandtúrára jelentkezők néhány felejthetetlen percet tölthetnek házastársukkal, miközben gyertyafényes vacsorát vagy kedvezményes családi fürdőbelépőt nyerhetnek. Akik ugyanis kiállják az egyszerű, hétköznapokba illeszthető, egyénileg szabadon ütemezhető „próbákat", sorsoláson vesznek részt. A jelentkezés regisztrációval történik, az ehhez szükséges linket pedig a http://szatmariegyhazmegye.ro honlapon találják. További információkért a 0744137568-as telefonszámot érdemes tárcsázni.

A szervezők remélik, hogy ismét sok házaspár jelentkezik a játékra, de idéntől részt vehetnek jegyesek, együtt járó párok is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: